CONTACTEER ONS
STOCKVERKOOP
  • KASTEN
  • KEUKEN

Geniet in uw keuken op maat dankzij Eventus Interieur

Een keuken in uw nieuwbouw of uw bestaande keuken vernieuwen? Ga voor het totaalconcept van Eventus Interieur uit Zoersel. Uw ervaren schrijnwerker komt bij u langs om uw keuken op maat te bespreken. Alle modellen en kleuren zijn mogelijk.

Droomkeuken

De keuken is en blijft een belangrijke ruimte in uw woning of appartement. Aarzel daarom niet om Eventus Interieur in te schakelen voor het ontwerp en de uitwerking van uw nieuwe keuken. Dankzij een jarenlange ervaring en een gespecialiseerd machinepark in het atelier beschikt de zaak over alle troeven om uw droomkeuken te plaatsen.

Kwaliteitsvolle materialen

Van de materialen voor de kasten tot de elektrische huishoudtoestellen, er wordt steeds gebruik gemaakt van kwaliteitsvolle materialen. Een interessante optie voor het keukenblad zijn bijvoorbeeld de toepassingen van HI-MACS. Hierbij kan uw spoelbak als één geheel in het keukenblad worden verwerkt.

Totale afwerking

Uw veelzijdig schrijnwerker plaatst uw keuken en verzorgt de volledige afwerking van het geheel. Dit betekent dat u na het werk uw keuken meteen kan gebruiken om te koken of om uw gasten te ontvangen met lekkere hapjes. Het gespecialiseerde atelier ziet niets over het hoofd en regelt voor u:

  • de levering en plaatsing van inbouwtoestellen van alle merken
  • de aansluiting van de elektriciteit en het sanitair
  • het afkitten van het keukenaanrecht
  • plaatsen van verlichting

Contact

Neem vandaag nog contact op met Eventus Interieur voor een keuken op maat. Vanuit Zoersel komt de zaakvoerder naar u toe om uw gewenste keuken uit te tekenen en te produceren.

Realisaties