CONTACTEER ONS
STOCKVERKOOP
  • KASTEN
  • KEUKEN

Uw ideale aannemer voor een gevelbekleding

Geef uw nieuwbouw vanaf het eerste moment een frisse look. Of geef uw verouderde gevel een nieuw elan door Eventus Interieur in te schakelen voor een gevelbekleding. Uw schrijnwerker uit Zoersel brengt het graag voor u in orde. 

Kwaliteitshout

Voor het bekleden van gevels gebruikt Eventus Interieur duurzaam geproduceerd hout. De gekeurde materialen dragen het FSC-label. U bent steeds zeker van kwaliteitsvol hout dat voor vele jaren uw buitengevels zal sieren en doen stralen.

Zwevende gevelbekleding

U heeft de keuze uit verschillende materialen en kleuren om de gevels van uw nieuwbouw of gerenoveerde woning in het nieuw te steken. Eén van de opties is een zwevende gevelbekleding. Deze hangt los van de muur en zorgt voor bijkomende ventilatie die het houtmateriaal vrij doet ademen.

Binnen & buiten

Zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van uw woning kan u rekenen op de diensten van Eventus Interieur. Doe een beroep op het houtatelier van een keuken op maat tot het vernieuwen van uw buitengevels.

Contact

Voor een professioneel geplaatste en duurzame gevelbekleding in Zoersel neemt u snel contact op met Eventus Interieur. De aannemer komt langs om u de vele mogelijkheden te tonen en uit te leggen.

Realisaties